Tapijt

Ons bedrijf is gestart in 2008. Van der Ree stoffering is het adres voor advies en leggen van uw nieuwe vloer en ophangen van raamdecoratie.

tapijt passend bij uw woonsituatie

Voor elke situatie is er een passende oplossing!

Tapijt

Met tapijt laat u uw kamer veranderen in een sfeer volle ruimte met een comfortabele uitstraling. Laat uw voeten wegzakken in een hoogpolig tapijt en ervaar de warmte en het comfort dat geen enkele andere vloerbedekking kan benaderen. 

Maar welk tapijt past er nu het best bij u? Hoe intensief word het tapijt bij u belopen? Welke kleur wilt u of wilt u een hoogpolig tapijt of juist een korte pool? Bij van der Ree Stoffering heeft u genoeg keus om bij elk interieur een bijpassend tapijt te vinden. Wilt u iets speciaals zoals een motief of een rand met een ander tapijt dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Wij zorgen dat alles naar wens gelegd word. Kom gerust een keer langs om eens een kijkje te nemen in onze collectie. 

en andere bekende merken.

Visie

Wij zijn kleinschalig en willen dat graag zo houden. Onze visie is om eigentijdse woonoplossingen aan te bieden en aan te brengen. Altijd een vast aanspreekpunt.

Kortom voor alle raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak!

Producten

Van der Ree Stoffering verzorgd allerlei verschillende vloeren waaronder tapijt, vinyl, marmoleum, pvc, rubber, laminaat en vloerkleden.

Ook raamdecoratie behoort tot ons assortiment.
We hebben een ruime keuze uit gordijnen, vitrage, inbetweens, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, facetlights, horizontale- en verticale jaloezieën.

Kernwaarden

Stel uw vraag!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!