Marmoleum

Ons bedrijf is gestart in 2008. Van der Ree stoffering is het adres voor advies en leggen van uw nieuwe vloer en ophangen van raamdecoratie.

marmoleum passend bij uw woonsituatie

Voor elke situatie is er een passende oplossing!

Marmoleum

Zoekt u een vloer die zich makkelijk laat reinigen en sterk is? Dan is marmoleum de juiste keus voor u. Marmoleum word in vele ruimtes toe gepast zoals keukens, bijkeukens, woonkamers, slaapkamers, scholen, praktijkruimtes en kantoren. 

Het mooie marmer effect geeft uw ruimte een bijzondere uitstraling. Ook marmoleum heeft vele kleuren en wij adviseren u graag bij het uitzoeken van uw vloer. Maak gerust een afspraak om eens een kijkje te nemen. 

Visie

Wij zijn kleinschalig en willen dat graag zo houden. Onze visie is om eigentijdse woonoplossingen aan te bieden en aan te brengen. Altijd een vast aanspreekpunt.

Kortom voor alle raamdecoratie bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak!

Producten

Van der Ree Stoffering verzorgd allerlei verschillende vloeren waaronder tapijt, vinyl, marmoleum, pvc, rubber, laminaat en vloerkleden.

Ook raamdecoratie behoort tot ons assortiment.
We hebben een ruime keuze uit gordijnen, vitrage, inbetweens, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, facetlights, horizontale- en verticale jaloezieën.

Kernwaarden

Stel uw vraag!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!